SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Yrityksen markkinointi golf-palloilla – miten se toimii?
July 4th, 2019 by admin

Nykyajan yritysmaailmassa kilpailu on kovaa. Tänä päivänä on tärkeämpää kuin koskaan panostaa yrityksen imagoon ja markkinointiin, ja löytää oikeasti toimivia keinoja onnistua kiinnittämään asiakaskunnan mielenkiinto. Markkinointi on perinteisesti nähty hyvin konkreettisina ja yksiselitteisinä toimenpiteinä, kuten lehti-, televisio- ja julkisivumainontana. Nykyään yritysten markkinointi pitää kuitenkin sisällään paljon tätä laajemman maailman.

Markkinointi on tänä päivänä paljon monialaisempaa. Se ei ole vain yksittäinen toimenpide, vaan parhaat yritykset käsittävät sen osana jatkuvaa toimintaa. Se voi olla edelleen myös perinteistä mainontaa, mutta rinnalle on nostettu paljon mielenkiintoisia, innovatiivisia ja ajankohtaisia keinoja välittää asiakkaille yrityksen sanomaa. Parhaat ja tehokkaimmat keinot ottavat asiakkaan huomioon aivan uudella tavalla.

Asiakas osana markkinointia

Suurin osa meistä oppii parhaiten tekemällä itse sen sijaan, että kuuntelisi toisen kertomana, kuinka asia tulisi tehdä. Tämä sama periaate voidaan siirtää lähes sellaisenaan myös markkinoinnin maailmaan. Jos asiakas saadaan otettua mukaan markkinoinnin käytössä olevaan keinoon, on sen tehokkuus huomattavasti korkeampi kuin perinteisten, passiivisten markkinoinnin keinojen mitattu tehokkuus on.

Nykyään, kun terveys ja hyvinvointi ovat suuria trendejä, yksi mainio tapa edistää liiketoimintaa, on järjestää erilaisia hyvinvointi- tai urheilutapahtumia. Voisit järjestää asiakkaillesi vaikkapa golf-iltapäivän raittiissa ilmassa. Mainosta yritystäsi golftuotteilla, vahvista asiakassuhteita mukavan tekemisen parissa ja vietä samalla itsekin erilainen iltapäivä. Tämän tyyppiset tapahtumat ovat asiakkaiden puolelta suuresti arvostettuja ja ne säilyvät pitkään mielessä.

Promootiotuotteet golf-tapahtumassa

Golf-iltapäivä on mainio valinta asiakastapahtumalle, sillä se on kaikille sopiva laji, ja paikalle saapumisen kynnys on pieni. Golf on juuri sopiva urheilumuoto, sillä se laittaa kehon liikkeelle, mutta kevyt turnaus ei kuitenkaan väsytä pelaajia. Kentällä vietetyn aktiivisen ajan lomassa kerkeää hyvin vaihtaa myös kuulumisia ja ajatuksia. Pienellä lisäjärjestelyllä tapahtumasta saadaan vielä enemmän irti.

Yritykselle edullinen ja helppo tapa saada yrityksen nimeä esiin tapahtuman yhteydessä, voi olla vaikkapa yrityksen logolla painatettujen golf-pallojen käyttäminen. Tapahtuman jälkeen asiakkaat voivat viedä pallot mukanaan kotiin, missä ne muistuttavat mukavasta iltapäivästä. Kyseessä on pieni investointi, jolla voi olla kauaskantoiset positiiviset vaikutukset. Painatettuja tuotteita voidaan käyttää myös yrityslahjoina erityisissä tilaisuuksissa.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa