SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Mestareiden ruohokentät
October 18th, 2016 by admin

Golfin suuret turnaukset ovat valtavia tapahtumia. Paikan päällä on usein paljon ihmisiä, mutta vielä useampi seuraa pallon perässä meneviä sankareita kotisohvaltaan tv:n ääressä. Sponsorit syytävät kasoittain rahaa näihin golf-spektaakkeleihin. Golfin suurimmat ja tärkeimmät turnaukset pelataan usein USA:ssa, jossa on paljon laadukkaita golfkenttiä.

Golfissa, kuten lähes jokaisessa urheilulajissa, lyödään myös paljon vetoa. Hyviä vedonlyöntipaikkoja golfista löytyy ympäri internetiä. Lisäksi samoilla sivustoilla voi pelata usein muitakin pelejä, mm. kestosuosikkina tunnettu ruletti löytyy useilta kasinoilta. Lisäksi jännittävä Blackjack tuo vaihtelua.

Masters Tournament

golfMasters Tournament tunnetaan myös nimillä The Masters ja The US Masters. Kilpailu järjestetään aina huhtikuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla, ja se on vuoden ensimmäinen pääkilpailu. The Masters pidetään joka vuosi samassa paikassa, Augusta National Golf Clubilla, Georgian Augustassa.

The Masters Tournamentin perustivat Clifford Roberts ja Bobby Jones, ja ensimmäistä kertaa se järjestettiin vuonna 1934. Erikoista kilpailussa on sen pieni kilpailijamäärä.

Se johtuu siitä, että kilpailu on kutsukilpailu. Kutsu Augusta National Golf Clubin järjestämään arvostettuun kilpailuun on todella himoittu. Voittajalle annetaan palkinnoksi legendaarinen vihreä takki, joka onkin herättänyt paljon huomiota valmistuspaikkaa myöten.

U.S. Open

Vuoden toinen päätapahtuma on U.S. Open. Se on osa sekä PGA Touria että European Touria. Kilpailun järjestää United States Golf Association. Tapahtuma-aika on kesäkuun keskellä, ja finaalit pelataan kesäkuun kolmantena sunnuntaina. Ensimmäinen U.S. Open pelattiin jo lokakuussa 1895 eräällä 9-reikäisellä kentällä Rhode Islandilla. Voittaja saa palkinnoksi kokonaiset 1.62 miljoonaa dollaria, ja yhteensä palkinnoksi rahaa jaetaan pelaajille 9 miljoonaa dollaria.

2000-luvulla kilpailun voittaja on ollut poikkeuksetta aina englanninkielisestä maasta, poikkeuksena vain Saksa ja Argentiina.

Grand Slam

Jos turnauksen voittaminen huippu-urheilijalle ei riitä, suurin nimitys, jonka pelaaja voi saada, on Grand Slam. Se tarkoittaa, että pelaaja on voittanut kaikki pääturnaukset saman kalenterivuoden aikana. Ainut Grand Slamin virallisesti voittanut on Bobby Jones. Nykyinen golflegenda Tiger Woods sai peräkkäin kaikista neljästä pääturnauksesta ensimmäisen sijan, vaikkakin kahden kalenterivuoden aikana.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa