SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Golfmatkat Thaimaaseen
June 28th, 2013 by admin

Thaimaa on niin kovin kovin kaukana, jospa se olisi lähempänä niin Suomessakin olisi lämpimämpää. Thaimaahan lentää kymmenessä tunnissa, mikä useimmille on liian pitkä aika istua lentokoneessa. Tosin, jos sinulla on hyvät unenlahjat, niin lento on pikkujuttu.

Thaimaasta on tullut hetkessä todella suosittu golfin harrastajien matkakohde ja kun ajattelee Thaimaan uskomattoman ihanteellista trooppista ilmastoa, hymyileviä ja ylitsevuotavan ystävällisiä ihmisiä, henkeäsalpaavia maisemia, pehmeitä kilometrien pituisia hiekkarantoja, hieman jopa liiankin eksoottista ruokaa ja todella edullista hintatasoa, ei ole kummallistakaan, että Thaimaa on niin suosittu lomakohde kuin se tänä päivänä on.

Thaimaassa on hieno valikoima golfkenttiä ja golf onkin Thaimaan yksi suurimmista turistien houkuttimista tänä päivänä ja kenttien rakentamiseen ja hoitoon satsataan täysillä. Thaimaassa on yli kaksi sataa golfkenttää, jotka ovat korkeatasoisia, luonnonmukaisia ja erinomaisen hyvin hoidettuja. Thaimaassa mm. Hua Hinin seudulla on erityisen hienot puitteet golfin peluuseen.

Hua Hinin läheltä löytyy vain puolen tunnin ajomatkan päästä jopa kahdeksan korkeatasoista intohimoiselle ja vaativallekin golfaajalle mieluista kenttää. Huolimatta siitä, että monet kentät ovat erityisen suosittuja, saa niillä usein pelata aivan omassa rauhassaan.
Thaimaa golfmaana on siis jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja viime vuonna siellä vieraili yli puoli miljoonaa golfin harrastajaa. Golfaaminen Thaimaassa on melko rentoa ja kiireetöntä ja etikettivirheistä ei hevin sakoteta. Thaimaa on myös ihanteellinen paikka aloittelijoille, pelaaminen, opettajien palvelut, sekä vuokrattavat tarvikkeet eivät kuluta matkakassaasi hetkessä loppuun. Kentälle mukaan tulee yleensä naispuolinen caddie, jolle maksetaan asianmukainen tippi. Kaikin puolin ihannekohde Golfin peluuseen ja lomailuun!


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa