SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Golfmatkat Italiaan
June 28th, 2013 by admin

Italia on varmasti yksi maailman suosituimpia lomakohteita, eikä syyttä. Italian lempeä ilmasto ja uskomaton luonto, maailman ehkä maittavin ruokakulttuuri, sen mielenkiintoinen kulttuuri ja historia ja elämäniloiset ihmiset kutsuvat matkailijoita ympäri maailman tutustumaan tähän upeaan maahan. Italian ilmasto mahdollistaa Golfin peluun ympäri vuoden ja mikäpä sen mukavampaa aidolle golfintoilijalle.

Italia on onneksi suhteellisen lähellä kotimaatamme ja lennot Italiaan, esimerkiksi Milanoon kestävät vain noin kolmisen tuntia. Italiassa on hyvät kulkuyhteydet pitkin moottoriteitä golfkentille, jotka ovat äärimmäisien tasokkaita. Italiassa on oiva mahdollisuus rauhaisaan ja ruuhkattomaan pelaamiseen. Italiassa golf ei ole mitenkään suuri ja mahtava urheilulaji, joten kentillä on useimmiten runsaasti tilaa pelata, eikä joudu jonottamaan.

Ihannetilanne golfaajalle, joka on perin juurin kyllästynyt ylikansoitettuihin golfkenttiin. Hintatasoltaan golfin peluu Italiassa on suhteellisen edullista, ei kovin kallista, mutta ei ihan ilmaistakaan. Golfharrastus on italiassa niin sanottu eliittilaji, eikä tavallisia tallaajia golfkentillä useinkaan näe. Jos haluat kuitenkin maksaa hieman ylimääräisestä lomastasi, niin voit majoittautua golfkentän viereen.

Esimerkiksi Palazzo arzaga spa & golf resort, joka sijaitsee Calvagese della Rivieralla on oiva valinta, hintava, mutta oiva. Klubilla on kaksi todella korkealaatuista kenttää, ylelliset hotellipalvelut ja monia muita kiinnostavia ulkoilma-aktiviteetteja. Joten, jos haluat nauttia ruuhkattomasta pelistä ihanissa maisemissa, hyvä ruuan ja iloisten ihmisten parissa, valitse seuraavaksi golfmatkakohteeksi ihana Italia.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa