SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Golfmatkat Espanjaan
June 28th, 2013 by admin

Espanja on ihanteellinen ja laajin golfin ystävien matkakohde Euroopassa. Espanjan leppoisia, aina aurinkoinen ilmasto, mahtavan kaunis luonto, tasokkaat golfkentät ja monipuolinen ja kiinnostava kulttuuri tarjoavat upeat puitteet täydelliseen golfailuun ja rentoon lomaviettoon. Suosituimpia kohteita, jonne kaikki maailman golffarit suuntaavat on Espanjan Costa del Sol. Rauhallisempiin golfkohteisiin Espanjassa kuuluvat Barcelonan liepeillä olevat golf kentät.

Valmismatkapaketit tarjoavat kattavaa, räätälöityä mukavuutta golfin ystäville ja golfkohteita onkin Espanjassa kiitettävä määrä, suurin osa laadukkaita ja kansainvälisesti haastaviakin kenttiä, mutta myös kenttiä aloittelijoille ja jo jonkun verran pelanneille lajin harrastajille. Yksi asia, mikä on hyvä muistaa, niin Espanjan kuin muidenkin ulkomaan golfkentille vaaditaan Green Card, että pääsee pelaamaan.
Kerro matkanjärjestäjälle toiveesi, niin he yrittävät järjestää toiveidesi mukaisen matkan.

Perusmatkapaketteihin kuuluu yleensä aina lennot ja majoitukset ja mahdollisesti vuokra-auto ja jos teitä innokkaita golffareita on isompi porukka, kannattaa se huomioida auton vuokrauksessa, koska golfvarusteet eivät ikävä kyllä mahdu aivan pieneen tilaan. Matkanjärjestäjät voivat halutessasi usein ilman ylimääräisiä kustannuksia varata sinulle myös peliajat, sekä mukavan golfisännän palvelut jo etukäteen.

Kun olet päättänyt, mitä golf-lomaltasi kaipaat ja odotat ja kun sen olet varannut, olet valmis ottamaan vastaan kasan upeita kokemuksia upeassa aurinkoisen lämpimässä, kauniin luonnon ja loistavan valkoisena kutsuvien hiekkarantojen ympäröimässä Espanjassa, mitä muuta lomaltaan voi toivoa.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa