SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Golfia käsitteleviä internetsivustoja
April 23rd, 2015 by admin

Golf tuli aikoinaan tunnetuksi varakkaiden ihmisten harrastuksena. Nykyisin golfin suosio on kasvussa ja harrastajia löytyy yhteiskunnan monilta eri aloilta. Golf ei ole erityisen fyysinen peli, mutta se käy myös urheilusta, monissa peleissä kun kävellään pitkiä matkoja päivän aikana. Ahkeran pelaajan kunto nousee taatusti.
Golfpelaajan tärkeimmät välineet ovat mailat, pallot ja golfbägi eli laukku, jossa välineet säilyvät hyvässä järjestyksessä. Golfaajat ovat usein myös innokkaita matkustelijoita, joten heitä kiinnostavat matkaraportit eri maiden golfkohteista, kansainvälisistä golfkilpailuista, sekä välinearviot. Internet tarjoaakin melko paljon tietoa golfista jopa ihan suomenkielisillä sivuilla. Uusille pelaajille löytyy tietoa lajista ja sen harrastusmahdollisuuksista, kokeneemmille pelaajille taas tietoa ajankohtaisista tapahtumista sekä arvioita pelin uusista tuulista.

Golfshop

Golfkauppa netissä pelaajalle on Golfshop, jossa on selkeästi esitelty pelaajalle tarvittavia välineitä – mailat, pallot, bägit, asusteet ja erilaiset tarvikkeet näytetään omissa sarakkeissaan. Tarjolla on myös outlet-osasto, josta voi tehdä edullisia löytöjä. Golfkauppa on toiminut Savonlinnassa jo vuodesta 1997 ja se tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja sekä tarkat tiedot liikkeestä ja sen palveluista. Savonlinnan liikkeellä on myös mahdollisuus kokeilla golfsimulaattoria.

Pelisivustot

Innokkaat pelaajat voivat hyödyntää internetin pelisivustoja kuten World Golf Touria osoitteessa WGT.com ja harjoitella lyöntejä aidossa ympäristössä. Sivulle rekisteröityminen on maksutonta ja sen jälkeen on mahdollisuus pelata erilaisilla golfkentillä.

Hieman rennompaa lyöntipeliä voi harrastaa CasinoEuron uutuuspelissä Spinata Grandessa, jonka innoittajana on Meksikossa suosittu piñata, erilaisia herkkuja tai yllätyksiä sisältävä paketti, joka avataan lyömällä sitä kepillä. Spinata Grande on NetEntin tuottama kolikkopeli, joka sisältää hyviä lisäefektejä ja on taatusti viime aikojen parhaimmistoa kolikkopelien joukossa. Värikäs peli ja meksikolainen musiikki tempaavat mukaan! Golfista innostuneet voivat siis kokeilla svingiään nyt piñataan.

Golfliiton sivuilta kattava tietopaketti jokaiselle harrastajalle

Suomen Golfliiton virallinen sivusto on Golf.fi, joka tarjoaa ammattimaisen näkökulman peliin. Sivustolle päivitetään kilpailut ja tulokset sekä arvioita eri kentistä. Sivusto on loistava tietopaketti kaikille pelistä innostuneille, sillä täältä löytyvät niin kotimaan kuin ulkomaankin uutiset lajin ympäriltä sekä tietoa Suomen eri golfjärjestöistä, kentistä, liiton säännöistä ja tavoitteista, golfsanastoa ja paljon muuta tietoa. Golfiin tutustumisen voi aloittaa juurikin tästä monipuolisesta sivustolta.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa