SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Golf- ja Casinomatka Amerikkaan
July 11th, 2013 by admin

Amerikka on mielenkiintoinen maa, iso ja erilainen. Täynnä mahdollisuuksia, ainakin näin lomanviettäjälle. Oma lukunsa ovat muotia ja kulttuuria sykkivät suurkaupungit, mutta luonto Amerikassa on mitä upein. Kaikkea maan ja taivaan välitä. Kalliovuoria, hiekkarantoja, luonnon omia ihmeitä. Kaikki tuntuu olevan isoa ja ihmeellistä, ainakin näin pienen suomimatkailijan silmin katsottuna.

Entäpä amerikkalainen golf? Amerikan golfkentät ovat lukuisat ja erityisen korkeatasoiset, golfloma Amerikassa onkin golflomien ehdotonta aatelia.
Matkanjärjestäjillä on tarjolla erilaisia matkapaketteja, jotka täyttävät jokaisen golfin ystävän hartaimmatkin toiveet. Myös starttiaikojen varaaminen haluamilleen pelikentille onnistuu vaivattomasti etukäteen ja helpottaa lomasi sujumista. yhtenä esimerkkinä Amerikan tarjoamasta unelmagolflomasta onnistuu Floridan Orlandossa. Orlandossa on huikea määrä mahtavia golfkenttiä ja ihanan rento ilmapiiri. Säälosuhteet ovat mitä parhaimmat ja monet golfin huippuammattilaisista, kuten Tiger Woods ja Jesper Parnevik asuvatkin juuri Orlandossa, kaupungin täydellisen ilmaston ja mahtavien golfkenttien vuoksi.

Erilaisia golfkenttiä on edullisia ja hyväntasoisia, niin sanottuja yleisiä kenttiä, kuin hintavampia mestaruustason kilpakenttiä. Jos vaimo ja lapset mielivät mukaan golfreissulle, löytyy heillekin mukavaa tekemistä siksi aikaa, kun työstät puttejasi. Lapsille ja miksei aikuisillekin niin mieluinen Disney World sijaitsee juuri Orlandossa. Kaupungissa on myös upeita vesipuistoja, shoppailutaivaita ja tietysti golfaajalle mieluisia golfputiikkeja. Hintatasokin on suhteellisen edullinen, eikä rasita lompakkoasi liikaa.

 

Muutamia asioita, mitä golfaajan tulisi muistaa ennen matkalle lähtöä ovat; tasoituskortti tai green card mukaan, ne ovat pääsylippusi kentille. Peliaikojen varaus, joka onnistuu myös etukäteen kotimaassa, green fee, jotka oikeuttavat pelaamiseen ja ne voi hoitaa jo etukäteen ajantasalle koimaassa. Ota selvää kuljetuksista kentälle ja onko pelatessa oltava mukana caddie, joissakin maissa, kuten Thaimaassa caddie on pakollinen. Tarkista myös onko Golfauton käyttö pakollista ja kuuluuko se green feen hintaan? Golfkärryjen vuokraus on yleensä maksullisia. Muista oikeanlaiset varusteet, pehmeäpiikkiset kengät ja siistit etiketinmukaiset vaatteet. Ole täsmällinen ja kohtelias ja kunnioita kanssapelaajiasi. Näillä eväillä pääsee jo pitkälle. Antoisaa lomaa!


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa